Alles over veiligheid in het Mobile Media Lab op zaterdag 31 oktober

Op zaterdag 31 oktober aanstaande beantwoorden politie, brandweer, een sleutelexpert en de gemeente al uw vragen op veiligheidsgebied. In het rondtrekkende lab, een vrachtwagen met oplegger, kunt u feedback geven op de communicatiemiddelen die de politie gebruikt door een enquête in te vullen. Daarin kunt u uw mening geven over het gebruik van social media door de politie, de politie-app, inbraakpreventiefolders en voorlichtingsfilms. Het doel is uiteraard de communicatie waar nodig te verbeteren.
Daarnaast kunt u kennismaken met de wijkagenten en met hen in gesprek gaan over actuele onderwerpen. Ondersteund door een gecertificeerde slotenspecialist geven zij u preventietips om woninginbraak te voorkomen. De brandweer geeft u brandpreventietips en de gemeente De Bilt laat u graag kennismaken met Burgernet.

Het Mobile Media Lab staat op zaterdag 31 oktober tussen 10.00 uur en 15.00 uur bij het Lichtruim aan de Planetenbaan.


Bericht van onze wijkagent: aanhouding fietsendief (vervolg)

Vrijdag 14 november jl. is dezelfde fietsendief opnieuw aangehouden voor weer een fietsendiefstal op het Emmaplein. Deze diefstal heeft hij gelukkig wel bekend. De politie is op zoek naar de eigenaar/eigenaresse van de fiets op de foto. U kunt hiervoor contact opnemen met de heer E. Kumas, wijkagent Bilthoven-Noord en Centrum 2

Wijkteam De Bilt
Hessenweg 194 D, 3731 JN De Bilt
Postbus 514, 3700 AMZeist
T 0900-8844
F 088-1679169
E erhan.kumas@utrecht.politie.nl
Twitter @PolitieDeBilt
www.politie.nl