Meld je nu aan als lid van BBN. Klik hier.

Vreemde buitenlandse busjes in de wijk

Op woensdag 19 februari 2014 heeft de politie twee meldingen gehad van vreemde buitenlandse busjes in Bilthoven-Noord. Een van de busjes is door de politie aangetroffen en gecontroleerd. Het waren Engelsen die werk zochten. Gelukkig is de bewoner hier niet op ingegaan. 

Wijkagent Kumas waarschuwt u allen om niet in zee te gaan met dit soort klusjesmannen. De ervaring leert dat zij het werk dat gedaan moet worden niet goed verrichten en dat men te veel geld vraagt voor de klus.

Hieronder de twee kentekens die door de bewoners doorgebeld zijn aan de politie. Bij het zien van deze busjes en andere buitenlandse busjes, met name Engelse, wordt u verzocht contact op te nemen met de politie. Dit mag ook via 112.

Kenteken 1:  Donker blauw Opel busje met het kenteken “GB”   DA 092KD

Kenteken 2: Donker groen busje met het kenteken “”SK”” BJ 118BJ


Bericht van onze wijkagent - februari 2014

Mooi dat we over de jaren heen als BBN bereikt hebben dat de politie op eigen initiatief met ons communiceert over de Veiligheid in Bilthoven Noord, maar eveneens statistieken is gaan bijhouden over de veiligheidsontwikkelingen in ons woongebied, overigens mede door ons voortdurend aandringen hiertoe. Dit waarderen we zeer.

Wijkagent E. Kumas heeft ons een jaaroverzicht 2013 gestuurd. Met de inhoud hiervan kunnen wij met z’n allen heel tevreden zijn.