Meld je nu aan als lid van BBN. Klik hier.

Doe mee aan Burgernet

Wervingsweek Burgernet

Sinds vorig jaar is Burgernet operationeel in de gemeente De Bilt. Bijna 2500  mensen hebben zich al aangemeld. Omdat de veiligheid groter wordt als meer inwoners, ondernemers en werknemers van lokale bedrijven zich aansluiten, houden politie en gemeente van 17-23 september extra wervingsacties. Politieagenten en Buitengewoon Opsporingsambtenaren van de gemeente De Bilt gaan in de wervingsweek langs bij winkeliers en spreken inwoners op straat aan om hen te informeren en enthousiasmeren over Burgernet.  Doet u ook mee?

Lees meer


Schoon water voor uw tuin

Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden (HDSR) heeft een subsidieregeling voor het afkoppelen van de regenpijp voor particulieren, organisaties en bedrijven op de zandgronden van de Utrechtse Heuvelrug. Meer informatie vindt u in de subsidiefolder. De regeling geldt niet voor alle wijken/ buurten in De Bilt. Kijk op hier bij De Bilt (PDF) of de regeling voor uw wijk/ buurt van toepassing is. De subsidieregeling loopt tot december 2014.

Wij vragen, als de subsidieregeling in uw wijk van toepassing is, graag om uw medewerking bij het promoten ervan met de campagne ‘Het regent, het regent, schoon water voor de tuin”.

Lees meer