Nieuwsbrief Gesprekken met politieke partijen

Het bestuur van de Bewonersvereniging Bilthoven-Noord (BBN) heeft de lijsttrekkers van de politieke partijen die deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart a.s. uitgenodigd om in een bilateraal gesprek van gedachten te wisselen over hun voornemens die - direct dan wel indirect - raken aan onze wijk. En kennis te nemen van de wensen en behoeften vanuit de wijk. Alle lijsttrekkers hebben gehoor gegeven aan deze uitnodiging.

De samenvatting van de bevindingen uit de 11 gesprekken is bijgesloten .

Lees meer


Oproep: Onderhoud aan het Oude Biltsche Meertje op 17 maart 2018

Op zaterdag 17 maart wordt door buurtbewoners / vrijwilligers, onderhoud gepleegd aan het Oude Biltsche Meertje (locatie: Klaphekweg / Gregoriuslaan, naast de Theresiaschool). Zij beginnen om 13.00 uur en willen stoppen om 16.00 uur. Tussentijds en zeker ook na afloop, is er gelegenheid om nader kennis te maken met elkaar en om gezellig wat te drinken (daar wordt voor gezorgd). Zij zien u graag, zaterdag 17 maart om 13.00 uur. Fijn als u zich wilt aanmelden, dat kan via e-mail: advangameren@ziggo.nl

Lees meer


De gemeente ruimt afgebroken takken door stormschade op

Tussen 29 januari en 9 februari laat de gemeente grote takken opruimen, die door de recente westerstorm van bomen zijn afgebroken en langs de openbare weg liggen. 

De opruimactie begint maandag 29 januari in Bilthoven-Noord. Aan het einde van die week hoopt de aannemer Bilthoven en De Bilt schoon te hebben. Vanaf maandag 5 februari zijn Maartensdijk, Groenekan, Hollandsche Rading en Westbroek aan de beurt.

Eenmalig
In sommige wijken is de stormschade aan bomen zo groot, dat besloten is om in de gehele gemeente eenmalig ook de langs de weg gedeponeerde takken van particuliere bomen op te ruimen. In andere situaties blijven eigenaren van bomen zelf verantwoordelijk voor het afvoeren van grof tuinafval.


Bijeenkomsten in Den Dolder inzake recente gebeurtenissen rondom de vermissing en tragische dood van Anne Faber

Evenals vele inwoners van Bilthoven Noord heeft ook het bestuur van de bewonersvereniging de recente ontwikkelingen rondom de vermissing en tragische dood van Anne Faber nauwlettend gevolgd. 

Het bestuur heeft een van de drie bijeenkomsten bijgewoond die tussen 22 en 24 oktober jl. zijn georganiseerd door de gemeente Zeist en de bestuurder van Aventurijn. Meer informatie hierover treft u in onderstaande links.

Brief burgemeester gemeente Zeist en bestuurder Aventurijn

Gemeente De Bilt: eerste huis aan huis brief deel bewoners Bilthoven Noord 

Gemeente De Bilt: tweede huis aan huis brief deel bewoners Bilthoven Noord

RTVUtrecht.nl: infobijeenkomst over kliniek den dolder