"100 jaar Bilthoven" - tentoonstelling en boek

Dit jaar bestaat Bilthoven 100 jaar. Hieraan is de tentoonstelling "100-jaar Bilthoven" aan gewijd. De tentoonstelling zal vanaf 9 juni op diverse locaties in Bilthoven te zien zijn. De juiste data en locaties zijn te lezen op de website 

www.vanzoddetotpleisterplaats.nl of www.historischekringdebilt.nl.

Naast de tentoonstelling is er ook een boek in de maak met de titel “100-jaar Bilthoven”, initiatiefnemer is onder ander Leo van Vlodorp, oud-voorzitter van de Historische Kring D’Oude School. Het boek toont unieke foto’s en een prachtig verhaal over het ontstaan van “Bilthoven”.

Op 11 oktober a.s. zal het eerste boek uitgereikt worden aan de burgemeester. Op dit moment is er de mogelijkheid voor een voorinschrijving om het boek te bemachtigen. 


Nextdoor Bilthoven-Noord

Nextdoor is een gratis en besloten buurtapp voor een betere buurt. De naam zou een link naar de bewonersvereniging kunnen leggen. Dit is niet het geval. Maar het bestuur ziet de app als een welkome aanvulling. Je legt gemakkelijk en snel contact met de buren om je heen: zowel online als wanneer je elkaar tegenkomt op straat. Duizenden buurten gebruiken Nextdoor om aan een prettigere, veiligere woonomgeving te werken.

Lees meer